maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Relationeel geweld: man aangehouden aan de Hugo de Grootplein

23 september 2010

DORDRECHT - een 23-jarige man uit Dordrecht is op 23 september op het Hugo de Grootplein aangehouden. Hij zou in de nacht van 11 op 12 september zijn 19-jarige vriendin hebben mishandeld door haar bij haar haar te pakken en haar hardhandig zijn auto in te duwen.

De twee kwamen elkaar op het Hugo de Grootplein tegen en de man bood zijn vriendin aan om haar met zijn auto ergens naar toe te rijden. Ze ging niet op het aanbod in, wat de man niet accepteerde. Hij sleurde haar de auto in waarbij de vrouw haar been bezeerde en zette haar uiteindelijk bij een familielid af. Het slachtoffer deed aangifte. De man is na zijn aanhouding ingesloten en wordt verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!