donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Diverse aanhoudingen en bekeuringen bij controles op de A16

22 september 2010

DORDRECHT - Controles op de A16 door onder meer agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid, de Politie Rotterdam-Rijnmond en het KLPD hebben meerdere aanhoudingen opgeleverd. In de avond en nacht van 21 op 22 september werden diverse automobilisten gecontroleerd.

24 bekeuringen werden uitgeschreven voor onder meer te hard rijden, niet hands free bellen en op de vluchtstrook rijden. Vijf Fransmannen van 20 tot 24 jaar reden samen in één auto op de A16 richting Breda. Doordat ze dat met zo’n 190 km/uur deden, werden ze aan de kant gezet. Bij hen werd in totaal 150 gram hennep en enkele tientallen grammen hasj aangetroffen en in beslaggenomen. Ze zijn ingesloten en worden verhoord.

Lees meer over:

A16 drugs klpd
Deel dit bericht met je vrienden!