zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht verliest weer met 1 doelpunt verschil

20 september 2010

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd op zaterdag 18 september tegen FC Den Bosch in de extra tijd verloren. De Brabantse bezoekers kwamen in de 93e minuut langszij. FC Dordrecht begon de wedstrijd zonder de geblesseerde Johan Versluis en Didi Longuet. Daarnaast kon trainer Henny Lee niet beschikken over de geschorste Railey Ignacio en Nick Coster. FC Dordrecht kwam wel op voorsprong via een hard afstandschot van Bart van Hintum, maar zag Verbeek namens de bezoekers de gelijkmaker scoren.
 
FC Dordrecht aanvaller Eric Quekel zette Dordrecht andermaal op voorsprong, maar Van Weert scoorde 2 maal in 5 minuten voor Den Bosch. In de 89e minuut was het invaller Jongebloet die een punt leek te redden voor FC Dordrecht, maar Verbeek gooide namens de bezoekers roet in het eten. FC Dordrecht speelt a.s. donderdag thuis tegen NEC in het kader van de KNVB beker, aanvang is dan 20.00 uur.
 
Foto: Gert-Jan Potuit

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!