Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Exen aangehouden

13 september 2010

DORDRECHT - Een 24-jarige vrouw en haar 33-jarige ex-man uit Dordrecht zijn beiden op 12 september op de Giessenstraat aangehouden. De twee hebben al langer ruzie met elkaar en zolang ze elkaar niet tegenkomen, gaat het goed.

Op 12 september liepen ze elkaar bij de speeltuin op de Giessenstraat wel tegen het lijf, waarna het stel direct begon te ruziën. Inzet van de ruzie was de vraag bij wie van de twee het zoontje van het tweetal mocht verblijven. Toen de exen er woordelijk niet uitkwamen, gingen ze slaand verder. Diverse kinderen, onder wie het zoontje, waren er getuige van. De politie hield ouders aan en heeft hen in verzekering gesteld.

Lees meer over:

mishandeling Giessenstraat
Deel dit bericht met je vrienden!