maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

,,Geen supermarkt in Lijnbaangebied Dordrecht

13 september 2010

DORDRECHT – Een nieuwe supermarkt in het Lijnbaangebied tegenover het Papendrechtse Veer blijkt ver weg te zijn. Oud-gemeenteraadslid Diny Koppens meldt dit in haar weblog op basis van gemeentelijke stukken. Ze schrijft: ,,Blijkt uit de stukken van de raad van 14 september dat ERA gewoon niet wil meewerken aan de wens van bewoners en supermarktketens daar een supermarkt te vestigen. Er zijn al verschillende supermarktketens die belangstelling hebben getoond, maar konden niet tot overeenstemming met ERA komen. Bewoners moeten nu naar Achterom of Vogelbuurt, toch een aardig eindje weg. Bij de gratie van ERA wordt er wel een kinderdagverblijf gevestigd.

Daar heb je wat aan als je eten voor je kinderen nodig hebt.”

Tot zover het oud raadslid van Beter voor Dordt / Groenmarkt. Ze is tevens columniste van RTV Dordrecht en volgt zo met een eigen kritisch oog de (politieke) wereld in Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!