zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Bekogeld met stenen op de N3

12 september 2010

DORDRECHT - De politie onderzoekt de vernieling van een auto. Op zondag 12 september 2010 reed een 53-jarige autobestuurder uit Dordrecht rond 02.15 uur onder het viaduct door van de N3 in de richting van de Baanhoekweg in Dordrecht.

Twee jongens gooiden door de gaten in de wanden van het viaduct stenen richting de auto. Hierdoor liep het voertuig schade op aan een koplamp, voorruit en de ruit van een portier. Ook had de bestuurder krassen aan de linkerkant van zijn lichaam. De verdachten liepen weg over het fietspad in de richting van Papendrecht. De politie begon een zoektocht maar vond de twee niet meer. Getuigen die meer weten over deze vernieling kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

n3 baanhoekweg
Deel dit bericht met je vrienden!