zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Getuigen gezocht van aanrijding aan de Professor Waterinklaan

12 september 2010

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een aanrijding die gebeurde op donderdagmorgen 9 september 2010 rond 08.15 uur. Op dat moment reed een 17-jarig meisje uit Alblasserdam met haar bromscooter over de Professor Waterinklaan in Dordrecht vanaf de rotonde richting de school.

Een fietser reed richting een grindpad en schoot linksaf zonder te kijken. Hij botste tegen het 17-jarig meisje. De fietser stopte nog wel maar reed hierna door. De jongen is ongeveer 14/15 jaar en droeg een legergroene jas. Het meisje raakte licht gewond en de scooter kon na het ongeval niet meer rijden. Mensen die iets zagen kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!