donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Buitenwacht heeft weer vertrouwen in toekomst

10 september 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Het bestuur, de werkers en vrijwilligers van De Buitenwacht, hebben een zorgelijke periode achter de rug waarin het onzeker was of zij erin zouden slagen om de Buitenwacht staande te houden in een zware tijd van bezuinigingen. Daarin was het bestuur genoodzaakt verschillende pijnlijke maatregelen te treffen, waaronder ontslag van vier personeelsleden.

Rikie Bansberg, coördinator Buitenwacht: "Toen we bekend maakten dat de situatie urgent nieuwe impulsen nodig had om te kunnen overleven is daar ook in snel tempo gehoor aan gegeven.
Ofschoon niet alle zorgen zijn weggenomen, hebben we weer vertrouwen in de toekomst en dat willen we graag vieren!

Op vrijdag 17 september willen we het nieuwe seizoen feestelijk inluiden als teken van hoop en dat vertrouwen. We presenteren het nieuwe programma met onze activiteiten en we lanceren de nieuwe website.

Hoogtepunt van de bijeenkomst is de ondertekening van het Handvest van mededogen voor de mensen van stad Dordrecht. Deze ondertekening is het startsein van een grote campagne om alle Dordtse burgers op te roepen mede te ondertekenen.
We hopen met velen te zijn en met elkaar vol vertrouwen van (door)start te gaan met de ‘nieuwe’ Buitenwacht.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Vanaf 16.00 uur bent u welkom en we hopen van harte u te kunnen begroeten!"

Zie ook:

Lees meer over:

buitenwacht rikie bansberg
Deel dit bericht met je vrienden!