dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte van mishandeling gepepperd

8 september 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige man met onbekende woonplaats is op 7 september in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou zijn 31-jarige vriendin geschopt en geslagen hebben. Toen agenten ter plaatse kwamen, kwam de man op hen af rennen. Hij werd meerdere malen gewaarschuwd, maar bleef lastig.

Bij zijn aanhouding verzette hij zich zodanig dat de agenten pepperspray moesten gebruiken. Toen werd hij rustig. De man werd meegenomen en is in verzekering gesteld. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling  voor een verwonding aan haar been laten stellen Waarom het tot een ruzie tussen hem en zijn vriendin kwam, is nog niet duidelijk.

Lees meer over:

mishandeling
Deel dit bericht met je vrienden!