Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten van mishandeling aangehouden op de Steegoversloot

7 september 2010

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Kruisland is op 6 september op de Steegoversloot aangehouden. Hij zou op 25 juli 2010 op een verjaardagsfeestje aan de Olivier van Noortstraat een 57-jarige man uit Rotterdam zwaar hebben mishandeld door hem tegen zijn gezicht aan te trappen.

Het slachtoffer liep oogletsel op waaraan hij geopereerd moest worden. Volgens de verdachte was hij door het slachtoffer uitgedaagd. Het slachtoffer deed aangifte, waarna de verdachte sindsdien gesignaleerd stond.

De man was op 6 september bij de rechtbank voor een geheel andere zaak. Toen deze achter de rug was, hield de parketpolitie hem aan. Hij is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!