maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Enquete meldpunt drugsoverlast op website VVD

27 augustus 2010

DORDRECHT - De gemeenteraadsfractie van de VVD in Dordrecht houdt op haar website een enquete over het al dan niet opzetten van een meldpunt voor drugsoverlast op internet. De VVD wil te weten komen of daar onder Dordtenaren draagvlak voor is. “Wij denken dat  er veel meer overlast is, dan die bij de politie wordt gemeld”, Aldus VVD-raadslid Joanneke van Benthem.

Afgelopen maand stelde zij al vragen aan het college van B&W over deze problematiek. De VVD is een sterk voorstander van een aanpak waarin zowel stevig wordt ingezet op preventie als op het direct aanpakken van misstanden. De VVD heeft op dit initiatief veel positieve reacties ontvangen van Dordtenaren. “De stap om de politie hier drugsgebruikers op straat te bellen is vaak te groot en wij denken dat het ook veel eenvoudiger kan door een meldpunt op internet te starten.”

Mensen die willlen deelnemen aan de enquete kunnen terecht op de website www.vvddordrecht.nl en antwoord geven op de vraag: Een meldpunt voor drugsoverlast op internet is een goede zaak. De enquete wordt twee weken lang gehouden, waarna de uitkomsten worden gebruikt bij de discussie in de gemeenteraad.

Deel dit bericht met je vrienden!