zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding op de N3 loopt goed af

26 augustus 2010

DORDRECHT - Een aanrijding tussen twee personenauto’s op de N3 ter hoogte van Dordrecht is beperkt gebleven tot blikschade. Een 26-jarige automobilist uit Dordrecht verklaarde dat hij moest uitwijken voor een andere auto en vervolgens eerste tegen de rechter en daarna tegen de linker vangrail aanreed.

Daarna kwam hij weer op de rijbaan terecht om vervolgens tegen een andere auto aan te rijden. Uiteindelijk kwamen beide auto’s tot stilstand. Niemand raakte gewond. Uit onderzoek kwam naar voren dat de 26-jarige man waarschijnlijk enorm hard heeft gereden wat er ongetwijfeld aan heeft bijgedragen dat hij de macht over het stuur verloor. Zijn rijbewijs in ingevorderd.

Lees meer over:

aanrijding n3
Deel dit bericht met je vrienden!