donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte jongens aangehouden op de Museumstraat

24 augustus 2010

DORDRECHT - Vier jongens van 16 (3x) en 13 jaar zijn op 23 augustus rond 14.30 uur op de Museumstraat aangehouden. Een agent zag een groepje jongeren bij een bromfiets staan en zag dat één van hen, met medeweten van de anderen, de bromfiets stal. Toen de jongen met de bromfiets wegreed, ging de agent tot aanhouding over.

De jongen en anderen wisten echter te ontsnappen. De agent kreeg toch één van hen te pakken en andere aangesnelde agenten wisten drie jongens te achterhalen. De vier werden naar het bureau overgebracht en zijn na hun verhoor in de loop van de avond heengezonden. De politie zet het onderzoek voort. De eigenaar heeft aangifte van poging diefstal gedaan. Zijn bromfiets raakte beschadigd. Deze stond op het stuurslot dat door de dief werd geforceerd.

Lees meer over:

diefstal bromfiets museumstraat
Deel dit bericht met je vrienden!