donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie keer in de fout met brommer op de Theophile de Bockstraat

21 augustus 2010

DORDRECHT -Een 23-jarige Dordtenaar is op vrijdagavond 20 augustus omstreeks 21.15 uur aangehouden vanwege het rijden onder invloed. Agenten zagen de man zonder helm op zijn bromfiets komen aanrijden vanaf de Brouwersdijk richting de Willem Marisstraat.

Bij het zien van de politie wilde de man wegrijden, maar dit mislukte waarna hij werd staande gehouden op de Theophile de Bockstraat. Bij controle van zijn persoonsgegevens, bleek de man in mei j.l. ook al te zijn opgepakt wegens het rijden onder invloed zonder rijbewijs. Ook nu was dit het geval. Op het politiebureau blies de man 665 ug/l.

De bromfiets bleek van een vriendin te zijn. De man kreeg drie boetes voor het rijden zonder helm, zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van zijn legitimatiebewijs. Dat laatste zal hij vandaag alsnog moeten komen doen.


Deel dit bericht met je vrienden!