vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht start competitie blessurevrij

11 augustus 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - In de aanloop naar de start van de competitie kan trainer Henny Lee beschikken over een volledige groep. Zelfs de nieuwe aanvaller Erik Quekel traint met de groep mee en lijkt eerder inzetbaar dan verwacht. Binnenkort zal hij een meer dan vijftien maanden slepende blessure definitief achter zich kunnen laten.

Cecilio Lopes verrekte vorige week op de training een enkelbandje, maar lijkt op tijd fit te raken. Ondanks dat de spits nog hinder ondervindt en delen van de training apart afwerkt, zal de aanvoerder vrijdag aan de toss staan.

Johan Versluis, die na tien minuten in de tweede helft tegen Oss ongelukkig in botsing kwam met zijn eigen doelman Stef Doedee, is voldoende hersteld van zijn hersenschudding en durft zelfs het koppen weer aan. Soufiane Aouragh tenslotte probeert na een dijbeenblessure de aansluiting met de groep weer te vinden.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!