donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ongeval op rijksweg A16

10 augustus 2010

DORDRECHT - Een vrachtwagen is tegen een voertuig van Rijkswaterstaat gebotst en heeft hierna een personenauto geraakt. Het ongeval gebeurde op maandagmiddag 9 augustus 2010 op de rijksweg A16 bij Dordrecht. De wagen van Rijkswaterstaat beveiligde een personenauto die met pech langs de kant stond.

Naast deze beveiliging was ook de rijstrook gesloten door middel van de wegmarkering boven de weg. Kennelijk zag de 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Stolwijk dat te laat en raakte eerst het voertuig van Rijkswaterstaat  en bij het uitwijken naar links een personenauto. De bestuurder hiervan raakte gewond. Agenten hielden de 32-jarige chauffeur aan en namen op het bureau een verklaring van hem op.

Lees meer over:

Rijkswaterstaat A16 aanrijding
Deel dit bericht met je vrienden!