dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Bedreiging en mishandeling aan de Frans Naereboutstraat

9 augustus 2010

DORDRECHT - Voor bedreiging en mishandeling zijn een vrouw en man aangehouden. Bij de politie kwam op zondagmiddag 8 augustus 2010 een melding dat een man aan de deur stond bij zijn ex-vrouw aan de Frans Naereboutstraat in Dordrecht.

Hij had daar de deur ingetrapt en de vrouw mishandeld. Op het moment dat de politiemensen aankwamen reed de verdachte weg in een busje. De agenten zetten het busje aan de kant en hielden de 29-jarige man uit het Belgische Gent aan. De moeder van de 25-jarige aangeefster vertelde dat de nieuwe vriendin van de verdachte haar had bedreigd. Deze 29-jarige vrouw liep in de buurt en kon ook mee naar het bureau.

Deel dit bericht met je vrienden!