maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw lichtgewond bij aanrijding ter hoogte van de Staart

7 augustus 2010

DORDRECHT - Vrijdagavond 6 augustus is een 19-jarige vrouw uit Houten licht gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw zat achterin de auto bij haar 18-jarige zus uit Houten en diens 18-jarige vriend uit Montfoort.

Het drietal reed ter hoogte van De Staart de invoegstrook van de N3 op, toen de 18-jarige man de macht over het stuur verloor. Hierbij kwam hij botsing met twee personenauto’s en een vrachtauto. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse.

De 19-jarige vrouw is met hulp van ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald en is per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en zijn vriendin bleven ongedeerd. Ook de inzittenden van de andere voertuigen raakten niet gewond. Twee van de drie personenauto’s moesten worden getakeld. 

Lees meer over:

aanrijding n3 de staart
Deel dit bericht met je vrienden!