maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na belediging agenten op de Groenmarkt

7 augustus 2010

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 augustus aangehouden op de Groenmarkt. De man riep vanuit een café enkele beledigende woorden richting surveillerende agenten. Toen de agenten de man hierop wilden aanspreken, ging de man terug het café in. De agenten liepen naar binnen en troffen de man op het toilet aan.

Toen zij hem vervolgens wilden aanspreken op zijn gedrag en hem om zijn identiteitsbewijs vroegen, bleek de man dit niet bij zich te hebben. Hierop wilden de agenten de man aanhouden inzake de wet ID. De man begon zich echter hevig te verzetten en deelde een kopstoot uit aan een van de agenten. Uiteindelijk hebben de agenten de man met pepperspray onder controle gekregen. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.  

Deel dit bericht met je vrienden!