zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden met inbrekersgereedschap aan de Boris Pasternak-erf

4 augustus 2010

DORDRECHT - Bij het Boris Pasternak-erf in Dordrecht is een 19-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten vonden daar op woensdag 4 augustus 2010 omstreeks 02.00 uur een brommer die daar stond met de sleutel nog in het contact.

Ze hielden de brommer in de gaten. Plotseling kwam de 19-jarige aangelopen en vroeg aan een van de agenten of hij soms de brommer ergens had gezien. Volgens hem had iemand deze meegenomen in de buurt van het station en hierna was hij in de wijk Stadspolders gaan zoeken naar zijn tweewieler.

De agenten vonden het een vreemd verhaal. In de scooter lagen allerlei gereedschappen die te gebruiken zijn bij een inbraak. De verdachte had geen identiteitsbewijs bij zich en heeft ook geen rijbewijs.

Deel dit bericht met je vrienden!