woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Geen medewerking tijdens arrestatie aan de Volkerakweg

3 augustus 2010

DORDRECHT - Na een achtervolging en verzet is een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen zetten op dinsdag 3 augustus 2010 omstreeks 05.00 uur een auto met aanhanger aan de kant. Dat gebeurde op de Volkerakweg in Dordrecht. Ze vroegen aan de 25-jarige bestuurder naar zijn papieren.

Deze gaf hij niet en zei dat hij niets te melden had. Na verschillende keren om de papieren te hebben gevraagd wilden agenten de man aanhouden. Deze verzette zich, rukte zich los en rende weg. De politiemensen kregen hem te pakken. Een agent verdraaide zijn knie tijdens de achtervolging en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Lees meer over:

achtervolging volkerakweg
Deel dit bericht met je vrienden!