woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Brommer blijkt motor te zijn

3 augustus 2010

DORDRECHT - Politiemensen hebben diverse bekeuringen uitgeschreven omdat een brommer een motor bleek te zijn. Ze zagen op maandagavond 2 augustus 2010 de tweewieler stoppen in de Ernst Casimirstraat in Dordrecht.

Op de achterkant zat een geel kentekenplaatje dat afkomstig was van een andere brommer. De agenten vroegen aan de 19-jarige eigenaar de papieren. En daaruit bleek dat de brommer een motor was. De eigenaar kreeg in ieder geval proces-verbaal omdat er valse kentekenplaten op de brommer zaten en hij geen motorrijbewijs heeft. Verder moet hij binnen 10 dagen bewijzen dat de motor verzekerd is. Een andere 19-jarige man uit Dordrecht die in eerste instantie reed op de motor kreeg ook Proces-verbaal omdat hij geen rijbewijs heeft.

Deel dit bericht met je vrienden!