dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden na ruzie op het Wiardi Beckmanplantsoen

1 augustus 2010

DORDRECHT - Politiemensen hebben een 48-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Bij de politie kwam op vrijdagavond 30 juli 2010 een melding dat een 36-jarige man uit Dordrecht gestoken zou zijn net boven zijn oog. Dat was gebeurd in een woning aan het Wiardi Beckmanplantsoen in Dordrecht. Agenten vonden inderdaad de man die in een auto zat. Hij vertelde dat zijn vriendin hem had gestoken. De vrouw was nog in de woning. Agenten hielden haar binnen aan.

In het verhoor zei de verdachte dat de twee ruzie kregen en zij geslagen werd. Vervolgens sloeg de vrouw de man maar ze verklaarde dat ze niet gestoken had. Op het eerste gezicht had de 36-jarige een oppervlakkige verwonding en de ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis. Agenten konden daar niet goed met hem spreken omdat hij ook onder invloed van drank was. In het onderzoek hield de politie zaterdagmiddag de 36-jarige man aan. 

Deel dit bericht met je vrienden!