zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van aanrijding op het Willem Kesplantsoen

20 juli 2010

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een automobilist en een fietser die op 19 juli rond 22.45 uur plaatsvond. Op dat tijdstip fietste een 40-jarige man uit Dordrecht op het Wilem Kesplantsoen ter hoogte van restaurant Sybold, waar hij werd aangereden door een auto. De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor.

Het slachtoffer kwam op zijn gezicht terecht en heeft weinig tot niets van de auto gezien. Hij liep een gebroken kaak en diverse gebroken en losse tanden en kiezen op. Hij kan niet eten, nauwelijks drinken en niet praten. Het slachtoffer wordt op 20 juli in Rotterdam geopereerd. Zijn vader heeft de aanrijding op 20 juli bij de politie gemeld en zal namens het slachtoffer uitgebreid aangifte doen.

Het slachtoffer droeg een donkerblauwe broek en licht grijs shirt. Hij droeg een bril, heeft halflang haar, is slank en ongeveer 1.80 meter lang.
Mogelijk is iemand getuige van deze aanrijding geweest. De politie roept hen op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Uiteraard is de politie ook op zoek naar de bestuurder van de auto en vraagt ook hem/haar zich te melden.

Deel dit bericht met je vrienden!