dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Opvallende winkeldief aangehouden in de Thorbeckeweg

20 juli 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 19 juli om 19.156 uur op de Thorbeckeweg aangehouden. Het kostte niet veel moeite haar te vinden, want bij de politie was de melding binnengekomen dat een vrouw in een judopak mogelijk met een stok zou slaan. Van slaan met een stok bleek geen sprake, het judopak klopte wel.

Ook werd ter plaatse duidelijk dat ze uit een supermarkt aldaar het een en ander gestolen had. De vrouw werd aangehouden, wat niet zonder moeite ging. Ze werd agressief en spuugde naar de agenten. Ook probeerde ze een van de agenten te bijten. De vrouw is ingesloten.

Lees meer over:

diefstal thorbeckeweg
Deel dit bericht met je vrienden!