woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht gaat horeca zelf beheren

15 juli 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De horeca van FC Dordrecht zal vanaf heden in eigen beheer worden geëxploiteerd onder de naam "FC Dordrecht Horeca B.V.". Deze BV zal geleid worden door Maurice Isenia, die al bekend is bij de club. Na ruim 3 jaar trouwe dienst bij TJD Eetcafé zal Maurice nu FC Dordrecht zijn carriere voortzetten.

Maurice zal FC Dordrecht Horeca B.V. gaan leiden met assistente Helma van der Tuin. Hij streeft ernaar om het succes van FC Dordrecht afgelopen jaren te evenaren en waar mogelijk te verbeteren. Met alle veranderingen binnen FC Dordrecht is er een nieuwe kok aangetrokken, namelijk David de Jager. David is een kok met passie voor het vak en ruime ervaring. Hij is onder meer in een aantal driesterrenrestaurants kok geweest. Nu heeft hij er voor gekozen om komend seizoen voor met name de businessclubleden heerlijke diners te gaan bereiden.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!