woensdag 20 januari 2021

Alles over Dordrecht

Oud-Krispijn noord blauw geverfd

15 juli 2010

DORDRECHT - Het wijkteam Dordrecht West van de Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op 14 juli van 13.30 tot 22.00 uur een grootschalige controle gehouden in de wijk Oud-Krispijn Noord gehouden. Er werd onder meer gecontroleerd op hennepteelt, overlast en verkeer.

In twee straten werden evenzoveel panden gecontroleerd op mogelijke hennepteelt, maar er werd niets verdachts aangetroffen. In het Weizigtpark werden mensen gecontroleerd op alcoholgebruik, maar daar bleek geen sprake van te zijn.

Op de Prins Bernhardstraat werd een 18-jarige man aangehouden. Hij kwam met even oude vriend een brandgang uitlopen. Beiden hadden een scooter bij zich en bij het zien van de politie renden de twee er (zonder scooter) vandoor. Een van hen kon direct aangehouden worden, de ander wist te ontsnappen, maar meldde zich later op het politiebureau. De scooters zijn in beslaggenomen en de politie onderzoekt of ze van diefstal afkomstig zijn.

Verder werden voor diverse verkeersovertredingen in totaal 26 bekeuringen uitgeschreven, waaronder voor rijden zonder rijbewijs, gladde banden, rijden zonder helm  en rijden door rood licht.

Deel dit bericht met je vrienden!