dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Dronken automobiliste aangehouden aan de Spuiweg

13 juli 2010

DORDRECHT - Een 37-jarige vrouw uit Dordrecht is op 12 juli rond 22.15 uur op de Spuiweg aangehouden. Een getuige had op de Spuiboulevard gezien dat ze kennelijk dronken achter het stuur zat en belde de politie. Agenten waren er snel bij en gaven de vrouw een stopteken waar ze geen gevolg aan gaf.

Er ontstond een achtervolging door diverse straten in de binnenstad waarbij de vrouw dan weer heel zacht en dan weer hard reed. Uiteindelijk kon de vrouw op de Spuiweg worden klemgereden. Omdat de vrouw haar deuren gesloten hield, moest de politie de ruiten inslaan om haar uit de auto te krijgen. De vrouw was agressief en moest geboeid worden. Van haar is bloed afgenomen om het alcoholpromillage vast te stellen.

Lees meer over:

spuiweg spuiboulevard
Deel dit bericht met je vrienden!