woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Groene verlichting bruggen tijdelijk verwijderd

9 juli 2010

DORDRECHT - De groene verlichting van de bruggen in de binnenstad is tijdelijk verwijderd. De afgelopen tijd viel deze verlichting vaak uit. Daarom zal Stadsbeheer nu de voedingen van de led-verlichting vervangen.

De gemeente heeft er voor gekozen dit werk in de zomer uit te voeren omdat dan de verlichting het kortste brandt, van de schemering tot middernacht. Volgens de planning wordt de verlichting begin september weer aangebracht.

De groene verlichting van de bruggen en de blauwe verlichting van de steigers zijn onderdeel van het lichtplan Binnenstad uit 2007. Doelstelling van het lichtplan is om met verlichting de binnenstad mooier tot zijn recht te laten komen.

Lees meer over:

binnenstad stadsbeheer
Deel dit bericht met je vrienden!