woensdag 25 november 2020

Alles over Dordrecht

Tijdelijke sluiting De Boemel wegens schietincident

8 juli 2010

DORDRECHT - Burgemeester A.A.M. Brok heeft de eigenaar van café De Boemel geïnformeerd over het voornemen de exploitatievergunning tijdelijk te schorsen en het café voor een periode van drie maanden te sluiten. De eigenaar kan tot vrijdag 9 juli, 10.00 uur zienswijzen kenbaar maken tegen dit voornemen.

De burgemeester heeft tot de maatregel besloten op basis van informatie van de politie over het schietincident van afgelopen vrijdag. Een bezoeker van De Boemel loste toen op het trottoir voor het café diverse schoten. Drie personen raakten daarbij gewond.

Dat de eigenaar en de andere leidinggevende, die op de exploitatievergunning staat vermeld, beiden afwezig waren, is meegewogen. Datzelfde geldt voor het verbale gedrag ten opzichte van de politie en het gebrek aan medewerking bij een doorzoeking van het café.

Vrijdag 9 juli wordt definitief besloten of en per wanneer het café gesloten wordt.

Deel dit bericht met je vrienden!