woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Politie vordert twee rijbewijzen in na rijden onder invloed op de Dubbeldamseweg Zuid

5 juli 2010

DORDRECHT - Een 28-jarige inwoner van Dordrecht is maandag zijn rijbewijs kwijtgeraakt doordat hij onder invloed in zijn auto was gestapt. De bestuurder werd in de nacht van zondag op maandag 5 juli gecontroleerd op de Dubbeldamseweg Zuid. Het bleek dat hij veel te diep in het glaasje had gekeken en blies 515 ug/l waarbij 220 ug/l wettelijk strafbaar is gesteld.

Een 31-jarige inwoner van Polen spande echter de kroon toen hij zondagmiddag 4 juli werd aangehouden op de van Spilbergenstraat. De man blies 915 ug/l. Ook zijn rijbewijs is direct ingevorderd. De officier van justitie beslist of en wanneer de man zijn rijbewijs terug krijgt.

Deel dit bericht met je vrienden!