dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Contractondertekening DrechtwerkGastvrij en ISS Cateringservices

2 juli 2010 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - De eerste stappen zijn gezet om Drechtwerk om te vormen van een productiebedrijf naar een ontwikkelbedrijf met doorstroommogelijkheden. In ISS Cateringservices heeft DrechtwerkGastvrij de partner gevonden om dit op het gebied van contractcatering mogelijk te maken.

ISS en Drechtwerk hebben gezamenlijk een contract opgesteld waarin staat dat Drechtwerk mensen opleidt tot gekwalificeerde cateringmedewerkers en first supplier wordt van ISS die de kandidaten een reguliere werkomgeving kan bieden.  
Op vrijdagmiddag 2 juli om 15.00 uur werd het contract door beide partijen ondertekend.

Foto: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!