maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Twee vrouwen aangehouden na ruzie op de W.H. Vliegenstraat

2 juli 2010

DORDRECHT - Een 36-jarige vrouw en een 32-jarige vrouw, beide afkomstig uit Dordrecht, zijn donderdagmiddag 1 juli aangehouden op verdenking van mishandeling, bedreiging en openlijke geweldpleging tegen goederen. Een 49-jarige vrouw uit Dordrecht kwam die middag bij haar woning aanfietsen aan de W.H. Vliegenstraat.

Vanuit de richting van de Colijnstraat kwamen op dat moment twee vrouwen aanlopen die ruzie zochten met de 49-jarige vrouw. Vervolgens sloegen de vrouwen de bewoonster diverse malen en bedreigden haar met een mes. De vrouw wist haar woning in te komen, waarna het tweetal een steen door een ruit van de woning van het slachtoffer gooide.

Een buurtbewoner was getuige van het voorval en belde de politie. Deze wist het tweetal ter plaatse aan te houden. Beide vrouwen zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. Ze zijn in verzekering gesteld. Aanleiding voor de ruzie zou een eerder conflict zijn geweest tussen de 49-jarige vrouw en de 36-jarige vrouw.

Deel dit bericht met je vrienden!