woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht begint voorbereiding seizoen 2010/2011

1 juli 2010

DORDRECHT - Op donderdag 1 juli is het nieuwe voetbalseizoen van start gegaan, zo ook voor FC Dordrecht. De nieuwe hoofdtrainer Henny verscheen deze dag met zijn technische staf en selectie voor het eerst op het trainingsveld verschijnen. Hoewel de selectie nog niet compleet is, werkt FC Dordrecht in de komende 2 weken al 2 oefenwedstrijden af.

Op woensdag 7 juli wordt er om 19.00 uur geoefend tegen WNC (in Waardenburg) en op zaterdag 10 juli om 14.00 uur tegen ADO Den Haag (Laakkwartier). Technisch manager Marco Boogers is druk bezig een sterke volwaardige selectie te vormen. Op korte termijn zullen er meer spelers gepresenteerd worden.
 
Foto: Thymen Stolk

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!