dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte komt niet ver en wordt aangehouden op de Tolbrugkamp

30 juni 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Dordrecht is op 29 juni om ± 14.00 uur op de Tolbrugkamp aangehouden. Politiebikers in opleiding zagen hem daar met een geopend blikje bier in zijn hand staan, wat volgens de Algemene Plaatselijke verordening van de gemeente Dordrecht niet mag.

Toen de agenten hem een bekeuring wilde geven, rende de man weg waarbij hij al rennend nog een slok bier nam. Ver kwam hij niet, want de bikers konden het oefenen van het inzetten van hun fiets bij een aanhouding direct in praktijk brengen. Binnen seconden was de man klemgereden.

De man bleek ook een waarschuwing voor een gebiedsverbod voor de binnenstad te hebben, dat door deze actie direct van kracht werd. Hij kreeg naast het gebiedsverbod nog twee bekeuringen en is na verhoor heengezonden.

Lees meer over:

apv tolbrugkamp gebiedsverbod
Deel dit bericht met je vrienden!