woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Schietincident op de N3

29 juni 2010

DORDRECHT - Op de N3 heeft zich op 28 juni rond 13.30 uur een schietincident voorgedaan. Het incident ontstond, nadat eerder die dag in de buurt van Antwerpen een gewapende overval was gepleegd en de verdachten naar Nederland vluchtten.

Vanaf de grensovergang Hazeldonk zette de Koninklijke Marechaussee de achtervolging in, die eindigde op de N3 waar de auto van de verdachten in de file vastliep. Motorrijders van de Koninklijke Marechaussee wilden tot aanhouding overgaan en er werden twee schoten gelost.

Niets of niemand werd geraakt en de verdachten wisten te ontkomen door in tegengestelde richting hard weg te rijden. Daarbij raakten zij enkele in de file staande auto’s die daardoor blikschade opliepen.

Deel dit bericht met je vrienden!