donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Alcomobilist aangehouden op de N3

28 juni 2010

DORDRECHT - Een 35-jarige automobilist uit Dordrecht is op 27 juni op de N3 ter hoogte van Dordrecht aangehouden. De man had met zijn alarmlichten aan en reed vanaf de Merwedestraat met zo’n 40 km/uur de N3 op.

Bij het invoegen verleende hij geen voorrang, zodat een personenauto met een caravan erachter een noodstop moest maken. Even verderop kon de man aan de kant worden gezet en kon hij blazen. Op het bureau bleek dat hij veel teveel gedronken had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie kreeg de man een bekeuring van 750 euro, waar nog 160 euro bovenop kwam voor het niet-verlenen van voorrang bij het invoegen. De man betaalde de 910 euro in keer en kon daarna zijn weg vervolgen.

Lees meer over:

Merwedestraat n3 om
Deel dit bericht met je vrienden!