Friday 24 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten van mishandeling aangehouden op de Jan van Goyenstraat en de P.A. de Genestetstraat

28 juni 2010

DORDRECHT - Een 19-jarige vrouw en een 24-jarige man uit Dordrecht zijn op 28 juni in de M.H. Trompweg  en de Colijnstraat aangehouden. De vrouw zou op 25 mei jl, een 18-jarige vrouw hebben geslagen en haar aan haar haar hebben getrokken. Het slachtoffer liep op die dag op de Thorbeckweg toen ze door de twee verdachten op de fiets werd tegemoet gereden. Plots stapte de vrouw af en liep ze naar het slachtoffer toe.

Ze duwde haar en gaf haar klappen in haar nek. De man deed niets om de mishandeling te stoppen. Een omstander haalde de twee uit elkaar. De vrouw ging naar de huisarts en deed een paar dagen later aangifte. Uit het onderzoek kwamen de namen van verdachten naar voren. Zij werden op 28 juni aangetroffen en aangehouden. De verdachte verklaarde tot haar daad te zijn overgegaan, omdat ze dacht dat het slachtoffer iets tegen haar gezegd had.

Drie mannen van 17, 19 en 20 jaar uit Dordrecht zijn op 27 juni op de Jan van Goyenstraat en de P.A. de Genestetstraat aangehouden. Eén van hen zou die dag een buurman hebben mishandeld door hem in zijn gezicht te slaan. De anderen stonden erbij. Het slachtoffer liep een bloedneus en een beschadigde bril op. Aan de mishandeling ging het nodige duw- en trekwerk aan weerszijden vooraf. De buurman en de buurjongen leven al langere tijd in onmin met elkaar. De drie mannen zijn ingesloten en worden verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!