vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Duo aangehouden na vernieling auto's aan de Halleyweg

27 juni 2010

DORDRECHT -De politie heeft in de nacht van zaterdag 26 juni op zondag 27 juni twee jongens van 15 en 16 jaar uit respectievelijk Papendrecht en Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling. De 15-jarige werd die nacht op de Halleweg in de kraag gevat door een getuige die zag dat de knul samen met zijn vriend spiegels van auto’s trapten.

De politie werd ingeseind die ter plaatse kwam en hem aanhield. De 16-jarige was toen al thuis maar werd opgesnord en ook aangehouden. Beiden zitten nog vast. Tenminste vijf auto’s zijn vernield. De eigenaren van deze auto’s en mogelijk nog andere vernielde voertuigen op de Halleyweg worden verzocht aangifte te doen. Dit kan via internet >

www.politie.nl\zuid-holland-zuid

Lees meer over:

vernieling politie Halleyweg
Deel dit bericht met je vrienden!