donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Meer dan 2000 bezoekers tijdens Dag van Hoop

26 juni 2010

DORDRECHT -De ‘Dag van Hoop’ van De Hoop ggz in Dordrecht – met als thema 'Met oog op God en mens' – trok afgelopen zaterdag ruim 2000 bezoekers. Naast veel samenzang en muziek, waren er lezingen, seminars, een markt en rondleidingen door de centra en bedrijven van De Hoop. “We kijken naar God en zoeken Zijn wil. Het is belangrijk om niet alleen naar God te zien, maar ook naar de mens om ons heen,” aldus Teun Stortenbeker over het thema van de dag.

Hoofdspreekster tijdens de Dag van Hoop was Suzette Hattingh. De evangeliste is oprichter van Voice in the City. Ook zij sprak over het thema: “Christen-zijn is meer dan alleen bidden, Bijbellezen en kerkgang. Natuurlijk zijn die dingen belangrijk. Maar christen-zijn is ook actief je hand uitsteken naar de medemens. Veel mensen in onze maatschappij verkeren in diepe nood. Het is onze plicht hen te helpen.”

Twee voormalige cliënten vertelden over de veranderingen in hun leven tijdens en na hun verblijf bij De Hoop. De Dag van Hoop werd afgesloten met een concert van Don Moen. Meer dan 2000 mensen maakten het concert mee.

Stichting De Hoop is een instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van verslaving, psychosociale en psychiatrische problematiek. Ook heeft De Hoop preventieprojecten voor kinderen, tieners, jongeren en ouders.

Deel dit bericht met je vrienden!