dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na agressief gedrag in ziekenhuis op de Albert Schweitzerplaats

26 juni 2010

DORDRECHT -De politie heeft op vrijdag 25 juni einde middag een 42-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van bedreiging. De man vond dat zijn zoontje niet snel genoeg geholpen werd in het ziekenhuis aan de Albert Schweitzerplaats en ging daarop tekeer tegen een medewerkster aan de intakebalie.

Zij probeerde hem tot rust te manen maar de man bleef agressief en uitte een bedreiging naar de vrouw waarna hij wegging. De politie werd ingeschakeld die telefonisch contact zocht met de familie van de man. Hij meldde zich later op het politiebureau waar hij werd aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. De vrouw heeft aangifte gedaan van bedreiging.

Deel dit bericht met je vrienden!