zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Samen op bromfiets ervandoor op de Laan der Verenigde Naties

26 juni 2010 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - Twee mannen van 26 en 28 jaar uit Dordrecht zijn vrijdagavond 25 juni aangehouden door de politie na een achtervolging. De twee reden samen op een bromfiets op de Laan der Verenigde Naties en hadden geen helm op.

Een surveillerende agent gaf hen daarop een stopteken maar die negeerde de bestuurder en ging ervandoor. De agent zette de achtervolging in en schakelde collega’s in ter ondersteuning. De rit ging tot in het centrum van Dordrecht waar de twee op de Voorstraat uiteindelijk tot stilstand konden worden gebracht. De bromfiets waar ze op reden, werd in beslaggenomen voor onderzoek aangezien het contactslot weg was.

Beide mannen werden meegenomen naar het bureau op verdenking van heling en het niet voldoen aan een stopteken. Ze zijn ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!