woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Werkbezoek burgemeester Brok aan ASZ

25 juni 2010

DORDRECHT -Burgemeester Arno Brok van Dordrecht en wethouder Harry Wagemakers (Gezondheidszorg) hebben vrijdagmiddag een kort kennismakings- en werkbezoek gebracht aan de locatie Dordwijk van het Albert Schweitzer ziekenhuis en aan de nieuwe gebouwen van het Gezondheidspark.

De relatief nieuwe stadsbestuurders maakten tevens kennis met de eveneens kort geleden aangetreden bestuursvoorzitter Pier Eringa van het ziekenhuis. Hij gaf een korte presentatie over de wijze waarop het ziekenhuis is georganiseerd. Brok en Wagemakers maakten een wandeling over de kinderafdeling en door een deel van de nieuwbouw, waarbij zij ook een van de bestralingsbunkers van het Erasmus MC binnengingen.

Deel dit bericht met je vrienden!