woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gerenoveerd kantoor Johan de Wittstraat 40 nu volledig verhuurd

25 juni 2010

DORDRECHT - Het door Dudok Projectontwikkeling gekochte en volledig gerenoveerde kantoorpand aan de Johan de Wittstraat 40 is nu volledig verhuurd. Na de koop renoveerde Dudok eind vorig jaar tot begin dit jaar het voormalige "Waterschaps-gebouw" met een totale oppervlakte van ca. 4.200 m2. Eind vorig jaar nam de Stichting MEE haar intrek in ca. 1.000 m2.

Op maandag 21 juni heeft de Stichting Bureaus Jeugdzorg Haaglanden/Zuid-Holland haar handtekening gezet onder het 10-jarig huurcontract voor de resterende 3.200 m2. 

Het gebouw ligt aan de rode loper tussen het centraal station en de binnenstad van Dordrecht. Achter het pand liggen 61 parkeerplaatsen. De transacties werden tot stand gebracht door aanhurend makelaar Jones LangLasalle. De stichting MEE is aan- / verhuurd door tussenkomst van Ooms, DTZ en Q-makelaars.

Deel dit bericht met je vrienden!