dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Kofferdieven aangehouden op de Singel

24 juni 2010

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 38 en 43 jaar zijn op 23 juni op de Singel aangehouden. Ze zouden die dag op een het terrein van een aan de Edisonstraat twee koffers met daarin boormachines hebben weggenomen.

De koffers stonden naast een bedrijfsbusje op de grond en de inzittenden waren even bij het bedrijf naar binnen gegaan. In die tussentijd gristen de twee verdachten de koffers mee en gingen er op een bromfiets vandoor.

Aan de hand van de bevindingen uit het onderzoek konden agenten al snel concluderen dat de diefstal waarschijnlijk gepleegd door de twee mannen en het spoor leidde naar de Singel. Daar werden beiden aangetroffen en aangehouden. De koffers zijn teruggevonden en weer terug bij de eigenaar. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

diefstal singel edisonstraat
Deel dit bericht met je vrienden!