dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten met gestolen auto uit Heerjansdam aangehouden

23 juni 2010

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht en een 54-jarige plaatsgenoot zijn op 22 juni in hun woonplaats aangehouden. Hun namen kwamen naar voren in een onderzoek dat werd opgestart, nadat diezelfde dag ’s ochtends in Heerjansdam een personenauto was gestolen. De informatie in het onderzoek leidde naar de Dordrecht waar de auto werd aangetroffen met de 46-jarige in de buurt.

Nader onderzoek leidde naar de tweede verdachte. Beiden worden verdachten van betrokkenheid bij de diefstal of heling van de auto. De 46-jarige man is na verhoor in vrijheid gesteld. De 54-jarige is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

diefstal heling gestolen auto
Deel dit bericht met je vrienden!