dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Barbecue werkgeversservicepunt een succes

Barbecue werkgeversservicepunt een succes

18 juni 2010

DORDRECHT - Op donderdag 17 juni organiseerde het Werkgeversservicepunt van de Sociale Dienst Drechtstedenen barbecue. Op zoek naar uitvoerend personeel? Denkt u over uitbreiding? Er kan vaak meer dan u denkt! Met deze tekst nodigde het Werkgeversservicepunt Drechtsteden de bedrijven uit die zijn gevestigd op Bedrijventerrein Dordtse Kil III voor een barbecue.

Met een achttien meter lange truck met een bar, muziek en promotiemateriaal was de bedoeling van het Werkgeversservicepunt kennis maken met werkgevers onder het motto “het Werkgeversservicepunt komt naar u toe” en kijken wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen.

Deel dit bericht met je vrienden!