dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dronken man vergist zich in auto op de Isaac Sweersstraat

17 juni 2010

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Dordrecht is op 15 juni op de Isaac Sweersstraat aangehouden voor vernieling en op verdenking van rijden onder invloed. De politie kreeg die avond een melding dat een auto werd vernield.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen ze de verdachte en de getuige. Laatstgenoemde verklaarde dat de 28-jarige probeerde in te breken in een geparkeerd voertuig. Daarbij gedroeg de man zich agressief en hij bedreigde de getuige. De betreffende auto bleek beschadigd.

De verdachte was onder invloed van alcohol, hij blies 1,8 promille. De man zit vast. Vermoedelijk heeft hij in zijn dronken staat de verkeerde auto geprobeerd open te krijgen in de veronderstelling dat het zijn eigen auto was. Die stond verderop in een andere straat geparkeerd.

Deel dit bericht met je vrienden!