vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder H.P.A. Wagemakers reikt Johan de Wittspeld uit

16 juni 2010

DORDRECHT - Tijdens de landelijke speeltuindag zaterdag 19 juni reikt wethouder Wagemakers een Johan de Wittspeld uit aan de heer C. Ouborg. De heer Ouborg ontvangt deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange enthousiaste en onvermoeibare inzet  als vrijwilliger bij speeltuin Stadspolders. Hij is daar nagenoeg iedere morgen en ook vele middagen aanwezig voor allerlei kluswerkzaamheden, als toezichthouder, voor de begeleiding van schoolreizen en kinderfeesten en om te helpen bij het knutselen.

De Johan de Wittspeld is in 1993 ingesteld voor maatschappelijk actieve Dordtenaren die zich tenminste 10 jaar belangeloos en vrijwillig hebben ingezet voor de Dordtse samenleving.

Deel dit bericht met je vrienden!