woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

DeetosSnel B1 wint bekercompetitie

16 juni 2010

DORDRECHT - Het eerste B-jeugdteam van de DeetosSnel heeft dinsdag 15 juni de bekerfinale gewonnen van KCC B1 uit Capelle aan den IJssel en is daarmee de winnaar geworden van de bekercompetitie ZuidWest seizoen 2009-2010. Op het terrein van Movado won de ploeg van KCC. De ploeg uit Capelle (Nederlands Kampioen in de zaal) was licht favoriet, maar DeetosSnel B1 wisselde dit seizoen goede met minder goede wedstrijden af en dwong de overwinning in de bekerfinale af. Ondanks de redelijk straffe wind waren het juist een aantal verre afstandschoten van DeetosSnel die in de tweede helft het verschil maakten en de eindstand van 13-9 bepaalden.

DeetosSnel sluit de veldcompetitie 2009-2010 af met goede resultaten. Naast het behalen van diverse kampioenschappen, is de D-jeugd eveneens Districstkampioen geworden en als tweede geëindigd op het Nederlands Kampioenschap. Daarnaast heeft de eerste selectie van de vereniging zich gekwalificeerd voor de Ereklasse. Deze klasse gaat in het veldseizoen 2010-2011 van start en wordt gepositioneerd boven de hoofdklasse. De Ereklasse bestaat uit 12 ploegen.

Lees meer over:

deetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!